Мангеру обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави

19 Червня 2020, 09:59

Підозрюваному у замовленні нападу на Катерину Гандзюк Владиславу Мангеру Печерським районним судом міста Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Про це повідомляють у Службі безпеки України. 

Слідчими Служби безпеки України спільно з Офісом Генерального прокурора вживаються всі необхідні заходи для забезпечення всебічного та об‘єктивного завершення досудового розслідування щодо підозрюваних Мангера та Левіна.
 У справі Катерини Гандзюк уже винесено вирок п’ятьом особам: безпосередньому організатору злочину Сергію Торбіну та його співучасникам – Микиті Грабчуку, Володимиру Васяновичу, В’ячеславу Вишневському та Віктору Горбунову. Їм призначено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести з половиною років”, – йдеться в повідомленні.
На виконання ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва 16 червня 2020 року, співробітниками Служби безпеки України близько 7 ранку було затримано підозрюваного у замовленні та організації нападу на Катерину Гандзюк голову Херсонської обласної ради.
Нагадаємо, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради України знайшла ряд недоліків у розслідуванні правоохоронцями справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.