Владислава Мангера затримано. Його досталять до суду

16 Червня 2020, 10:28

Фото МОСТ

На виконання ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва 16 червня 2020 року, співробітниками Служби безпеки України близько 7 ранку затримано підозрюваного у замовленні та організації нападу на Катерину Гандзюк голову Херсонської обласної ради.

Про це повідомляють в Офісі Генерального прокурора України. 

“На даний час правоохоронці доставляють його у м. Київ до Печерського районного суду, де слідчий суддя розглядатиме клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Рішення про звернення до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу було прийнято прокурором через спроби незаконного впливу підозрюваного на свідків шляхом погроз їм та членам їхніх сімей. Наразі діючий запобіжний захід у виді застави щодо голови Херсонської обласної ради не виконує завдань кримінального провадження та не дозволяє запобігти можливому скоєнню нових кримінальних правопорушень”, – йдеться в повідомленні.

Прес-секретарка Владислава Мангера на своїй сторінці у Facebook зазначила, що прихильники Голови обласної ради вимагають зустрічи з Президентом України Володимиром Зеленським.

“Все, про що ми просимо, це – аудієнції у Президента України Володимира Зеленського. В даному випадку слово «зобов’язаний» цілком виправдано. Зеленський ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ вислухати адвокатів Мангера, які вивчили від кірки до кірки всі томи цього сфальсіфірованного справи. Нам є, що сказати Гаранту”, –  заявила на своїй сторінці прес-секретарка Мангера Галина Ляшевська.