ЗСУ продовжують атакувати понтонні мости російських окупантів через Дніпро та Інгулець

12 Вересня 2022, 16:19

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Оперативне командування “Південь” на своїй сторінці у Facebook інформує про поточну ситуацію на лінії заткнення на південному напрямку. Так, сили оборони тримають під вогневим контролем переправи російських окупантів через річки Дніпро та Інгулець, а також двічі нанесли ударів по понтонних мостах військових рф через зазначені річки.

“Нашою авіацією та ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено понад сотню вогневих ударів по ворожих позиціях, районах зосередження живої сили та бойової техніки в тилу, двічі атаковано понтоні мости через Інгулець та Дніпро.
Сили оборони здійснюють цілодобовий вогневий контроль мостів та переправ, не дозволяючи окупантам забезпечити поповнення запасів бойової техніки та боєприпасів.
За результатами нічних боїв ворог втратив 10 рашистів, 1 танк Т-72, 1 самохідну артилерійську установку та 1 автомобільну техніку.
В районі Нової Каховки та Дар’ївки уражено 2 понтонні мости, наведені ворогом через Дніпро та Інгулець, їх подальше використання неможливе“, – йдеться у повідомленні відомства.