За минулу добу ЗСУ знищили 2 командних пункти в Херсоні

22 Вересня 2022, 11:46

Фото: Генеральний штаб ЗСУ, Facebook.

Оперативне командування “Південь” на своїй сторінці в соцмережі інформує про поточну ситуацію на лінії зіткнення. На південному напрямку обстановка залишається стабільно напруженою, але контрольованою силами оборони. Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ продовжують наносити удари по пунктах управління, складах боєприпасів та скупченнях ворожої техніки.

“За результатами виконання майже 280 вогневих завдань нашими ракетно-артилерійськими підрозділами, свідчить про ураження двох командних пунктів безпосередньо в Херсоні, двох пунктів управління в Нововоскресенському й Дудчанах, складів боєприпасів в П’ятихатках та Херсоні, трьох районів скупчення озброєння, техніки і живої сили в Дудчанах і Новій Каховці, а також радіолокаційної станції «Зоопарк» в Крутому Яру.

При спробі окупантів реалізувати задум з переміщення з одного берега Дніпра на інший, нашим вогневим контролем було зупинено намагання проїхати Каховської дамбою та відпливсти баржою з Херсона.
В результаті підтверджені втрати ворога складають 41 рашист, 4 танки, 12 одиниць іншої авто-бронетехніки та зенітно-ракетний комплекс «Бук-М2/3»“, – йдеться у повідомленні відомства.