В районі Антонівського моста знову лунали вибухи

14 Серпня 2022, 13:07

На фото: Антонівський міст, відкрите джерело з Мережі.

У ніч на 14 серпня місцеві жителі знову чули вибухи в районі Антонівського моста. Про те, чи було влучання у міст, або по інших об’єктах військових РФ, стане відомо після офіційного підтвердження від ЗСУ.

Про це інформує “Суспільне” з посиланням на повідомлення першого заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевськогов ефірі загальнонаціонального марафону.

“За словами Соболевського, військове командування РФ боїться, що у будь-який час може початись більш активна фаза деокупації Херсонщини. І тому, як мінімум, частина військового керівництва з’їхала з Херсона на інші позиції, які облаштували як центр ухвалення військових рішень.

“Якщо на цей шлях пішло військове керівництво, то все не так добре, як вони там розповідають. По області та в місті, знаходиться велика кількість російських солдатів. Це і росгвардійці, й ФСБ. Вони дуже нервують і це бачить все місто з їхньої поведінки. Тому вночі вони знову провели обшуки у місцевих жителів”, – зазначає перший заступник голови Херсонської обласної ради.

Військові РФ продовжують шукати учасників руху спротиву, партизанів та людей, які повідомляють про рух їх техніки та місце розташування. Та готові сплачувати грошову винагороду людям, які б повідомляли будь-яку інформацію про таких людей”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що високоточні удари ЗСУ по мостах на Херсонщині суттєво обмежили війська рф у наземному постачанні.