У Брилівці на Херсонщині російські окупанти оточили залізничну станцію та виселили людей з прилеглих будинків

02 Серпня 2022, 09:44

На фото: Брилівка Херсонської області, Wikipedia.

На Херсонщині, у селищі Брилівка, російські окупаційні війська оточили залізничну станцію для завантаження військової техніки і у радіусі 400 метрів від залізниці виселили місцевих жителів з прилеглих будинків.

Про це повідомляє “Центр національного спротиву”.

“Успішні дії українського підпілля не лишились поза увагою окупаційної адміністрації, ворог змінив тактику та посилив репресії.

В смт. Брилівка окупанти виселили з власних будинків мешканців, які проживають в радіусі 400 метрів від залізничної станції, де відбувається завантаження військової техніки. Станцію очепили, аби місцеві не здавали рух окупаційної техніки ЗСУ.

Водночас поширюється кількість перевірок смартфонів, документів, персональних комп’ютерів й обшуків будинків серед мешканців сіл півдня. Також окупанти масово шукають в місцевих стрілецьку зброю, яку потім вилучають навіть попри дозволи, адже розуміють проти кого ця зброя буде направлена під час контрнаступу ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ присікли 3 спроби ворожої розвідки боєм та нанесли 3 удари по опорних пунктах противника на півдні.