ЗСУ звільнили два селища – Андріївку і Лозове у Бериславському районі на Херсонщині

27 Липня 2022, 09:35

Фото: Оперативне Командування "Південь".

Обстановка в операційній зоні на півдні складна, динамічна у розвитку, але контролюється силами оборони півдня України. Окупанти продовжують ведення бойових дій по зайнятому рубежу оборони.

“Нашою авіацією нанесено 4 удари по ворогу із застосуванням літаків штурмової авіації, бомбардувальників та гелікоптерів. Уражено 4 опорних пункти ворога в районі Андріївки, Білогірки і Благодатного.
Таким чином, Андріївку звільнено і остаточно зачищено від російських окупаційних військ. Як і Лозове, де наші війська кількома днями раніше надійно закріпили свої позиції!
Протягом доби нашими ракетно-артилерійськими підрозділами підтримувався вогневий контроль основних транспортних артерій тимчасово окупованих територій Херсонщини. В загальній сумі виконано 300 вогневих завдань.
Підтверджені втрати ворога складають: 89 рашистів, танк Т-62, самохідна гаубиця «Мста-С» та «Мста-Б», мінометний комплекс «Сані», 2 одиниці броньованої та 6 – автомобільної техніки, а в Білогірці знищено склад ворожих боєприпасів“, – йдеться у повідомленні.