У Каховці для нарахування заробітних плат освітянам та бюджетникам було відновлено електронні ключі

13 Червня 2022, 10:43

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

У Херсонській обласній військово-цивільній адміністрації було створено нові ключі, паролі, коди, а також електронні підписи для того, щоб нараховувати заробітні плати освітянам та бюджетним працівникам у Каховці.

Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань на своїй сторінці у Facebook.

“Херсонщина

Одну проблему вирішили!
Пам’ятаєте ситуацію, коли окупанти нараховували зарплати бюджетникам у Каховці?
Цю абсурдну ситуацію створив Немерець, який залишив окупантам усі бухгалтерські документи – ключі, паролі, коди, електронні підписи. При цьому не повідомив про це Херсонську ОВА. Але регулярно дзвонив зраднику Філіпчуку і просив у нього для себе зарплату…
Херсонська Обласна Військова Адміністрація вирішила цю проблему, створивши ключі наново і тим самим позбавили можливості розпоряджатися державними грошима України зрадника Філіпчука. Тепер усі виплати відбуваються без впливу окупантів.
Насправді, цієї проблеми взагалі можна було б уникнути якби не злочинна бездіяльність міського голови Каховки Немерця та народного депутата Іванова, і приховування ситуації, яка склалася з доступом окупанта до нарахування заробітних плат бюджетникам і освітянам в Каховській об’єднанній теріторіальній громаді. Які не лише віддали Філіпчуку коди, а ще і сховали це від Уряду! На жаль, жодної реакції від Служби Безпеки України я не бачу”, – зазначив Хлань.
Раніше повідомлялось про абсолютний провал окупаційної “влади” у сфері освіти: окупантам вдалось перевести на російську програму навчання лише 2 школи Херсона.