Російські окупанти обстріляли Осокорівку Нововоронцовської громади на Херсонщині

02 Травня 2022, 11:17

Фото: відкрите джерело з Мережі.

Вчора, 1 травня 2022 року, російські окупаційні війська обстріляли селище Осокорівка Нововоронцовської територіальної громади на Херсонщині.

Про це повідомляє Facebook-спільнота “Новини Нововоронцовщини”.

“Нововоронцовщина. 67-й день.
В порівнянні з минулими днями, сьогодні в селищі доба була відносно тихою. Інколи лунали поодинокі вибухи. Однак ніч була спокійною.
Сьогодні ворог здійснював обстріл с. Осокорівка. Є влучання у приватні будинки. Зазнають пошкодження об’єкти комунальної власності. Жителі, які мають змогу, виїжджають з села. Відсутнє електропостачання вже як з місяць.
В берегових окупованих селах поки без змін. В c. Золота Балка електроенергія відсутня вже як 10 днів.
Для забезпечення електроенергії інших берегових сіл, за словами очевидців, в день підключають їх до сонячних панелей в м. Берислав.
Степові села також поки без змін – ситуація критична. Однак є певні позитивні моменти – наші хлопці рішучі в тому, щоб розпочати їх визволення.
Також хочу подякувати всім тим, хто вчора відгукнувся допомогти розвантажити чергову партію допомоги. Ви всі неймовірні. Дивлячись на ентузіазм небайдужих жителів, які нам довіряють, які в нас вірять, які потребують нашої допомоги, наша команда ні за яких умов не залишить жодного мешканця сам на сам з проблемами. Ми працюємо заради кожного з Вас. Ми всі разом. І лише разом ми – сила.
Все буде Україна”, – йдеться у повідомленні.