На Херсонщині жінку засудили за бійку в прямому ефірі

13 Листопада 2021, 15:18

Каховський міськрайонний суд Херсонської області ухвалив рішення призначити 200 годин виправних робіт жінці, що завдала травм неповнолітньому в прямому ефірі. 

Про це йдеться в рішенні суду. 

“Громадянка  07 лютого 2021 року, приблизно о 19:30 год, перебуваючи біля приміщення будівлі Коробківської сільської ради, в ході конфлікту, який раптово виник з неповнолітнім, передбачаючи настання суспільно-небезпечних наслідків свого діяння та бажаючи їх настання, умисно завдала неповнолітньому не менше 3 ударів долонею правої руки в область потилиці голови.

Внаслідок ударів підсудна спричинила останньому тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, синця на потилиці”, – йдеться в ухвалі.

Неповнолітній потерпілий в судовому засіданні пояснив, що між ним та жінкою склалися неприязні відносини, оскільки вона часто ображала його матір. 07.02.2021 року у вечірній час він разом зі своїми друзями перебували у автомобілі, який належить його батькам. У цей момент дівчата вели «прямий відеоефір» у мережі Інтернет, і він висловив свої неприємні слова на адресу підсудної, яка перебувала в «чаті».

Через декілька хвилин зазначена особа прийшла і стала нецензурно лаятися на нього, а потім декілька разів вдарила долонею по потилиці, внаслідок чого підліток вдарився об кермо автомобіля носом.

Суд також взяв до уваги, що правопорушниця, вчинивши протиправні дії у відношенні неповнолітнього, не принесла йому та його батькам жодного вибачення і не проявила ніякого каяття, тож було ухвалено призначити їй покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.