В Херсоні поліцейські розшукують водія, котрий після наїзду на пішохода зник з місця ДТП

08 Жовтня 2021, 13:53

Фото: Поліція Херсонської області.

ДТП сталася вчора, 06 жовтня. В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспорту пригоду з потерпілим в Херсоні.
Як з’ясувалося, водій автомобіля «Daewoo Lanos» сірого кольору здійснив наїзд на пішохода та після цього місце автопригоди залишив. 49-річний потерпілий був доставлений до лікарні з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.
За даним фактом слідчим Херсонського райуправління поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».
Наразі встановлюються всі обставини ДТП.
Дана автопригода сталася в м. Херсоні близько 16:30 в межах регульованого пішохідного переходу на перехресті вулиць Перекопська та Миру. Зі слів потерпілого, невідомий водій автомобіля «Daewoo Lanos» сірого кольору їхав через перехрестя на червоний сигнал світлофору.
З метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування, поліція просить свідків та очевидців ДТП, а також громадян, які володіють інформацією про особу водія та місцезнаходження автомобіля зателефонувати за номером:
(050) 211-31-00 або «102». Анонімність гарантується.