Упродовж минулих вихідних адмінмежу з ТОТ АР Крим перетнуло 8500 осіб

13 Вересня 2021, 11:52

Протягом минулих вихідних, 11-12 вересня 2021 року, на КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» прикордонники Херсонського загону оформили 8500 осіб та більше пів тисячі транспортних засобів.

Про це повідомляють в ДПСУ.

Також прикордонники інформують про порушників, котрі були виявлені на КПВВ за вихідні дні.

Вартові кордону виявили та затримали громадянку України, без документів, яка рухалась вздовж лиману в напрямку населеного пункту, відносно якої складено протокол про адміністративне правопорушення.
Також, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» виявили часткову підробку паспортного документу у громадянки України, а саме переклеювання фотокартки на інформаційній сторінці паспорту.
Узбережжя Чорного моря також під пильною увагою прикордонників Херсонського загону, які виявили громадянина України, який незаконно здійснював вилов водних живих біоресурсів. На громадянина України складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП «Грубе порушення правил рибальства».
Як повідомлялось раніше, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розробило детальну карту маршрутів пасажирського транспорту з КПВВ до місць вакцинації та тестування, аби громадяни з тимчасово окупованих територій могли комфортно та зручно дістатися локації для отримання відповідної послуги.