Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 620 заяв

18 Серпня 2021, 12:29

620 заяв і повідомлень, серед яких 96 звернень містять ознаки кримінального правопорушення, надійшли до підрозділів Національної поліції в Херсонській області за минулу добу.

Було зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких дві людини були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 97 адміністративних протоколів, із них 14за керування транспортним засобом в нетверезому стані.
Деякі приклади кримінальних правопорушень:
 – в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 53-річна мешканка одного з населених пунктів Чаплинської територіальної громади. Жінка повідомила, що протягом ночі за невідомих обставин з її банківської картки зникли 25 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.
 – в м. Каховка в чергову частину місцевого відділення поліції звернувся 30-річний начальник охорони одного з фермерських господарств. Чоловік повідомив, що протягом ночі з дощувальної машини «Фрегат», яка знаходиться в полі неподалік від с. Роздольне, були викрадені 91 розпилювач. За даним фактом проводиться перевірка.