Парк динозаврів Ігоря Колихаєва демонтували на другий день після виборів

18 Листопада 2020, 11:59

Херсонці повідомляють у соцмережах, що “Парк Юрського періоду”, котрий за власний кошт створив новообраний міський голова Херсона Ігор Колихаєв, демонтовано та згорнуто. Сталося це через два дні після другого туру виборів голови Херсонської ОТГ, на яких Колихаєв переміг Володимира Сальдо. 

Зокрема, користувач Фейсбук Володимир Молчанов опублікував на своїй сторінці фото демонтованих рептилій. 

Холоднокровних рептилій загнали в стійло. Більше не ревуть, хоч ясла і пусті, лише хвости тремтять від пронизливого вітру “, – написав під своїм постом Молчанов. 

Інформацію підтвержують і інші херсонці, зокрема журналіст Сергій Нікітенко, що також зафільмував факт демонтажу парку розваг.

“Динозаври зробили свою справу. Динозаври можуть бути вільні!” – зазначив Нікітенко.

“Парк Юрського періоду” в Херсоні з’явився на початку липня та знаходився на території готелю фрегат, що є пам’яткою архітектури модернізму.

Прибічники Колихаєва заявляли, що парк відпочинку побудовано виключно з альтруїстичних позивів та ніякого відношення до виборів рептилії мати не повинні були. Та згодом Колихаєв використав образи цих прадавніх створінь за візитівку у своїй передвиборчій кампанії.

Динозаври ж допомогли їх власнику в кінцевому результаті й очолити місто. Ігор Колихаєв переміг в другому турі виборів міського голови Херсона з результатом 63,59% та відривом від конкурента у майже 16 тисяч голосів. Явка виборців  склала 21%.