Ветерани АТО/ООС привітали зі святами дітей загиблих побратимів

29 Грудня 2019, 12:53

Троє суворих українських військових перевдягнулись у казкові персонажі, або привітати з новим роком дітей своїх загиблих побратимів. До Херсона завітали “ельфи” – саме так себе називають учасники благодійної акції, організованої ГО Справа Громад. Вони наголошують — у святкові дні діти, чиї батьки віддали життя за незалежність нашої держави, не мають відчувати себе самотніми.

“Зрозуміло, що ми ніколи не зможемо виконати їх найголовнішу мрію та повернути батьків. Їх батьків забрала війна, забрала росія, та перенести в їх дім трохи тепла та та новорічної казки — це в наших силах. “- розповів кореспондентам IPC-Херсон ветеран війни на Сході України Олексій Петров.

Загалом під час акції подарунки отримають близько двох сотень дітей з кількох міст України. Волонтерам вдалось зібрати 300 тисяч гривень пожертв від небайдужих українців. Перед заходом “ельфи” зустрілись з родичами дітей та дізнались про який саме подарунок ті мріють. Найбільше замовлень буду отримано на квадрокоптери та смарт-годинники.