До Херсона запустять додатковий потяг «Інтерсіті» – голова правління «Укрзалізниці»

03 Жовтня 2019, 00:50

До Херсона запустять додатковий потяг «Інтерсіті» сполученням «Київ-Херсон». Про це повідомив

голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов під час інспектування інспектування ходу робіт по облаштуванню КПВВ “Чонгар”, повідомляє “ІРС-Херсон”.

За дорученням міністра ми плануємо з кінця року запустити ще додатковий потяг «Інтерсіті» з Києва до Херсона. Ми бачимо на сьогодні дуже високу заповненність цих потягів, ми бачимо є великий попит і ми будемо забезпечувати цей попит додатковими поїздами. Сьогодні, крім нічного потягу, до Херсона їздить один потяг «Інтерсіті», з кінця року буде два», – зазначив Кравцов.

За словами керівника «Укрзалізниці», на наступний літній сезон під час пікових перевезень розглядатимуть питання запуску додаткових потягів до Новоолексіївки Генічеського району.

Нагадаємо, роботи на спорудженні нових КПВВ на адмінкордоні з окупованим Кримом ведуться підрозділом АТ «Укрзалізниця», якому уряд протокольним дорученням передав функції замовника робіт від ДП «Укрінтеравтосервіс». Будівництво КПВВ розраховують закінчити раніше визначених термінів і заощадити до 35%.