Гауляйтерка Новотроїцького заявила, що ВСІ новотройчани підтримують Путіна

25 Червня 2023, 14:12

Призначена росіянами так звана “голова адміністрації” Новотроїцького району Євгенія Кузьменко висловила свою підтримку президенту РФ Володимиру Путіну у зв’язку з останніми подіями на Росії. За її словами, ВСІ жителі району та селища Новотроїцьке підтримують політику Путіна і хочуть будувати своє майбутнє разом з державою-агресором.

Відповідне відео з’явилося в одному з проросійських Тelegram-каналів.

“На сьогодні ми з президентом!.. Новотроїцький район, яким я керую, ВСІ мої громадяни, ми несемо підтримку та бажаємо єдності з великою державою. Нам не хочеться ніяких розколів. Ми хочем будувати своє майбутнє разом з російським президентом”, – зазначила Кузьменко. Хто дав їй право говорити від імені ВСІХ новотройчан – вона не пояснює.

До окупації Новотроїцького Євгенія жила у Херсоні та підробляла масажисткою. Її батько – місцевий священник  Микола Кузьменко, який ніколи не приховував своїх проросійських поглядів. Навесні 2022 року майбутня гауляйтерка переїхала до батьків у Новотроїцьке, а згодом пішла працювати до окупаційного центру зайнятості.

«Кандидатуру попівської дочки окупантам запропонували попередній гауляйтер Юрій Бочко і його дружина Бочко Лариса Василівна, яка очолила окупаційний центр зайнятості в Новотроїцькому. До війни Євгенія працювала масажисткою. Оце так «кар’єрний» зліт!» – шоковані жителі селища.