Вищий антикорупційний суд конфіскував статки колаборанта Володимира Сальдо

09 Травня 2023, 11:52

Колаборант Володимир Сальдо. Фото: відкриті джерела.

Вищим антикорупційним судом було конфісковано статки зрадника Володимира Сальдо.

Про це повідомляє “Центр протидії корупції” у своєму Telegram-каналі.

Зокрема, йдеться про зареєстроване в Коростишівському районі ПАТ “Каштан”, яке займається видобутком декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. ВАКС також конфіскував 30% транспортної компанії “Дельта Сервіс”.

Окрім того, у Сальдо забрали готель та триповерхову будівлю у Херсоні, будинок площею 226 квадрати у Херсоні, квартири у Херсоні та Одесі, апартаменти площею понад 300 квадратів у Ялті, квартиру та два паркомісця у Ореанді, декілька земельних ділянок та автомобіль Volvo XC90.

Суд відмовився конфісковувати майно, яке записано на його доньку Ірину, зокрема, зарєстроване в Херсоні ТОВ “Бебко” (мережа автосалонів, яка є дилером автівок Volvo) та зареєстроване в Херсоні ТОВ “Конка”, яке займається організацією дозвілля.

“Все це вдалось конфіскувати завдяки санкційному механізму, розробленому “ЦПК”, Автомайданом та нашими партнерами. Ми також сподіваємось, що Сальдо не тільки втратить активи, а й відповість за державну зраду”, – зазначаютьу  “Центрі протидії корупції”.

Рпаніше повідомлялось, що у Росії засудили чоловіка, який виклав у соцмережі відео проукраїнського мітингу в Херсоні.