Начальник Генічеської МВА розповів про кадрові питання та штатний розклад адміністрації

07 Травня 2023, 12:53

Ілюстрація: відкриті джерела.

У Генічеській міській військовій адміністрації наразі працює 6 працівників: начальник, керуючий справами, перший заступник, головний бухгалтер, юрист і діловод. Формування кадрів триває, доступні вакансії.

Про це під час пресконференції медіа-центру “IPC-Південь” розповів начальник Генічеської МВА Євген Родіонов.

“Після створення, коли ми отримали всі доступи. Першочергове завдання – відновлення виплат бюджетникам. Заборгованість сягала чотири місяці. Відновили доступи і ця задача була виконана”, – зазначив Родіонов.

Відновлено доступ семи розпорядників коштів – це фінансове управління, де працює одна людина, начальник управління культури та спорту, відділ соціального захисту (дві людини працює: начальник і головний спеціаліст), відділ освіти (один начальник), служба у справах дітей (працює дві людини), управління ЖКГ, виконавчий комітет – 6 людей. Бухгалтер, спеціаліст цивільного захисту, адміністратор ЦНАПу, начальник відділу земельних відносин та екології, головний спеціаліст з питань архітектури та містобудування, головний спеціаліст з питань економіки.

Також відновлено роботу централізованої бухгалтерії.

“Якщо брати у відсотковому співвідношенні, то працівників-генічан у нас 35%. Ми намагаємося працевлаштувати всіх спеціалістів, які звертаються до нас, тому що вони знають цю території, знають своїх людей, знають цю роботу. Ті люди, які до нас зверталися, зараз працюють на тих посадах, як вони і працювали раніше.

Вакансії ще, ми їх будемо розміщувати на офіційній сторінках адміністрації”, – підсумував Євген Родіонов.

Раніше повідомлялось, що Євген Родіонов розповів, як сьогодні функціонує Генічеська МВА та про виклики, які постають перед громадою сьогодні.