Мобільні фельдшерсько-акушерські пункти, продуктові набори, засоби гігієни: громади Херсонщини продовжують отримувати допомогу від благодійників

20 Травня 2023, 12:44

Ілюстрація: відкриті джерела.

Жителі громад Херсонщини продовжують отримувати необхідну гуманітарну допомогу від українських та іноземних благодійних фондів.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у своєму Telegram-каналі.

Фельдшерські пункти Бериславської громади отримали від Борозенської сільської військової адміністрації сумки-рюкзаки для надання екстреної медичної допомоги.

Global Empowerment Mission Ukraine доставив сімейні набори з найнеобхіднішою продукцією до прифронтових населених пунктів. Зокрема, їх отримали жителі Білої Криниці та Великої Олександрівки.

Команда “Ротарі Клуб Ужгород” за сприяння ГО «Спілка жінок Херсонщини», передали для діток з малозабезпечених сімей Херсона планшети для навчання. Гаджети отримали 5 школярів.

Станіславська територіальна громада завдяки співпраці з Херсонською ОВА та ГО «Ротарі клуб» отримала два мобільних фельдшерсько-акушерських пункти.

Гуманітарна місія «Проліска» за сприяння Міжнародного медичного корпусу та благодійної організації ADRA Ukraine передала жителям Любимівки будівельні набори, засоби гігієни та продуктові набори.

Раніше повідомлялось, що у Херсоні завершили ремонт семи укриттів.