Жителям правобережжя Херсонщини заборонили відвідувати кладовища і повертатись до області з дітьми

05 Квітня 2023, 12:16

Фото: відкрите джерело з Мережі.

На засіданні Ради оборони Херсонської області було прийнято ряд важливих рішень задля безпеки жителів звільнених територій Херсонщини.

Відтепер заборонено відвідувати кладовища та місця поховань, також заборонено проводити богослужіння у церквах в період комендантської години та скупчення людей під час Великодніх свят.
Це вимушені заходи через мінну небезпеку та високий ризик ворожих ударів.
Крім того, розглянули питання повернення родин з дітьми додому на Херсонщину. Діти не мають знаходитися у зоні постійних обстрілів і бойових дій.
Тому сім’ям з дітьми заборонили в’їзд до наступних населених пунктів: Кізомис, Велетенське, Берегове, Янтарне, Дніпровське, Білозерка, Приозерне, Комишани, Зимівник, Антонівка, Придніпровське, Садове, Микільське, Понятівка, Токарівка, Новотягинка, Іванівка, Тягинка, Львове, Ольгівка, Бургунка, Миколаївка, Одрадокам’янка, Козацьке, Веселе, Берислав, Новоберислав, Зміївка, Червоний Маяк, Новокаїри, Республіканець, Милове, Качкарівка, Саблуківка, Дудчани, Гаврилівка, Михайлівка, Золота Балка, Осокорівка.
Також термін дії дозволу на продаж алкоголю продовжили на місяць. До 15 травня 2023 року в області алкоголь буде продаватися з 10:00 до 15:00.