Колишній прокурор Володимир Шахов і адвокат Антон Петренко з Нової Каховки співпрацюють з росіянами на окупованій Херсонщині

27 Квітня 2023, 11:52

Колаборанти Володимир Шахов і Антон Петренко. Фото: соцмережі.

Колишній прокурор Каховської місцевої прокуратури Володимир Шахов і експрокурор, адвокат із Нової Каховки Антон Петренко, співпрацюють з російськими загарбниками на окупованій частині Херсонської області.

Про це інформує “Центр журналістських розслідувань” з посиланням на власні джерела та інформацію окупаційних Telegram-каналів.

Колишній прокурор Каховської місцевої прокуратури Шахов Володимир Сергійович, 19 грудня 1986 р. н., мешканець Нової Каховки, «засвітився» на недавній зустрічі з лідером праворадикальної ультранаціоналістичної російської партії ЛДПР Лєонідом Слуцкім, який незаконно відвідав окупований Генічеськ. До цього Шахов представлявся як «начальник прокуратури Нової Каховки».

Володимир Шахов (вказаний стрілкою) на зустрічі з лідером ЛДПР Лєонідом Слуцкім в окупованому Генічеську, квітень 2023 року. Фото: окупаційний Telegram-канал.

“Володимир Шахов раніше працював у Бериславсьцій місцевій прокуратурі, а до повномасштабної війни – в Каховській місцевій прокуратурі та перебував у тривалій відпустці для догляду за дитиною. Він багато вживав синтетичних наркотиків: подібних до нього наркозалежних зазвичай називають «сольовиками»”, – розповіли джерела “Центру журналістських розслідувань”.

Колишній прокурор Новокаховської прокуратури, адвокат Петренко Антон Павлович, 11 березня 1981 р. н., з перших тижнів окупації співпрацює з росіянами і працює юристом в окупаційній «адміністрації» Нової Каховки. Як адвокат він досі обліковується радою адвокатів Херсонської області.

Антон Петренко (вказаний стрілкою) на організованованому осередком «Единой России» суботнику у Новій Каховці, квітень 2023 року. Фото: окупаційний Telegram-канал.

Раніше повідомлялось, що у Херсоні до кінця травня запрацює система оповіщення.