Високопільська громада отримала допомогу від ООН

10 Березня 2023, 11:54

Фото: Херсонська ОВА, Facebook.

Високопільську громаду відвідали представниця Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг та голова саб-офісу УВКБ ООН в Дніпрі Октавіан Мохореа. Жителі громади отримали гуманітарну допомогу – одяг, ковдри, предмети першої необхідності, а також будівельні матеріали для відновлення пошкоджених домівок.

Почесні гості спілкувалися з місцевою владою та населенням в селищах Архангельське та Високопілля.
На зустрічах обговорювали потреби у матеріалах для відновлення пошкодженого житла, а також речах, в першу чергу для тих родин, чиє майно знищили російські окупанти. Також громаді мають допомогти в розмінуванні.
Наші партнери вдячні співробітникам Гуманітарної місії «Проліска – Кривий Ріг» за постійне сприяння: вони передали від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні допомогу для понад 2200 жителів Високопільської громади.
Людям роздали понад 1830 одиниць матраців, подушок, ковдр, постелей, рушників, ламп на сонячних батареях; понад 3800 одиниць теплого одягу, взуття; 1000 наборів будівельних матеріалів та тарпаулін для екстрених ремонтів тощо.