Колаборанти обіцяють до літа відновити пасажирське залізничне сполучення між Кримом та Херсонщиною

28 Березня 2023, 13:07

Ілюстративне фото: відкриті джерела.

Херсонські колаборанти обіцяють до початку літнього сезону відновити пасажирське залізничне сполучення між окупованим Кримом та підконтрольною росіянам частиною Херсонської області. За їх словами, залізниця на цьому напрямку працює і зараз, проте здійснюються лише вантажні перевезення, що здебільшого направлені на забезпечення російської армії у цьому регіоні.

Про це російським журналістам повідомив так званий “губернатор” Херсонщини володимир сальдо.

“Зараз все відновлюється, зараз відновлено залізничне сполучення. Поки, правда, пасажирські перевезення відсутні, але до літа вони будуть організовані. Зараз йдуть перевезення різноманітних вантажів. Щодо автомобільних доріг, то тут також діє активне сполучення. Життя відновлюється у мирному напрямку, хоча зрозуміло, що зараз і на Херсонщині, і в Криму розміщається все більше і більше військових підрозділів російської армії”, – зазначив сальдо.

Також повідомляється, що через Херсонщину росіяни планують відновити пасажирські перевезення до так званих “ДНР” та “ЛНР”, а також окупованої частини Запорізької області. Місцеві проросійські ЗМІ одразу підхопили цю інформацію та вже публікують обіцянки “комфортабельних потягів до сонячного Криму і назад до Херсона”.