У Новій Каховці підпільники підірвали авто з чотирма росіянами

14 Лютого 2023, 14:06

Фото: відкрите джерело з Мережі.

Підпільний рух спротиву окупації продовжує діяти на тимчасово захоплених територіях України. Окрім мирних акцій, таких як розповсюдження проукраїнських агітаційних листівок, підпільники вдаються до силового протистояння російським окупантам. Так, у Новій Каховці підпілля підірвало автомобіль з чотирма росіянами.

Про це повідомляє “Центр національного спротиву”.

Партизани продовжують чинити спротив окупантам на тимчасово окупованих територіях. Зокрема в Новій Каховці учасники партизанського руху “Атеш” підірвали автомобіль, в якому перебували військовослужбовці рф та представники спецслужб.

Як наслідок, двоє окупантів загинуло, ще двоє у важкому стані.

Як повідомляє рух “Атеш” у своєму Telegram-каналі, його учасники вже у безпеці, тож стало можливим повідомити про деталі підриву автівки з російськими окупантами. Подія сталась 10 лютого 2023 року у Новій Каховці на Дніпровському проспекті поблизу будівлі відділку поліції.

Рух “Атеш” – це військове партизанське об’єднання українців та кримських татар на тимчасово окупованих територіях України, а також на території росії. Створений у вересні 2022 року внаслідок російського військового вторгнення в Україну.