Колаборант Сальдо заявив, що херсонці ховаються від “насильницької мобілізації”

18 Січня 2023, 14:25

Зрадник Володимир Сальдо у своєму Telegram-каналі продовжує щодня продукувати нові фейки. Цього разу – про “жахи насильницької мобілізації” у звільненому Херсоні, який називає “окупованою територією”.

Так, Сальдо повідомив, що “окупаційна влада”, як він називає законну владу Херсона, ловить чоловіків, котрі залишились в обласному центрі, та роздає їм повістки.

“Херсонці ховаються від насильницької мобілізації, а якщо не виходить – то намагаються якнайшвидше перебігти на наш бік. І, головне, вони хочуть помститися тим, хто їх ловив”, – каже Сальдо.

У своєму розгорнутому інтерв’ю російським пропагандистським ЗМІ зрадник повторює завчені наративи про братськість українського і російського народів та про “англосаксонських кураторів київського режиму”, що мають на меті їх роз’єднання.

Натомість, щодо ситуації на лівобережжі Херсонщини Сальдо запевняє, що життя там “стабілізується”, аграрії готуються до посівної, а жителі повертаються до 15-кілометрової зони аж до району Кінбурнської коси, попри обстріли.

Раніше повідомлялось, що росіяни загострюють гуманітарну кризу на ТОТ, щоб змусити людей отримати паспорт рф.