Внаслідок російських обстрілів за минулу добу загинуло четверо жителів Херсонщини

16 Грудня 2022, 15:18

Російські окупаційні війська продовжують наносити удари по звільнених територіях Херсонщини. Лише за минулу добу таких обстрілів зафіксовано близько 30. На жаль, не обійшлось без жертв серед мирного населення.

Про це повідомляють у Telegram-каналі голови Херсонської ОВА.

“Російські окупанти 30 разів обстріляли територію Херсонщини. Били з артилерії, РСЗВ та мінометів. Ворог атакував житлові квартали Херсона. Поцілили в обʼєкт критичної інфраструктури, житлові будинки, маршрутний транспорт, пункт медичної допомоги та видачі гуманітарної допомоги.

Минулої доби через російські обстріли 4 людей загинули, 9 жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією нашого кореспондента, що зараз знаходиться у звільненому місті, більша частина обстрілів приходиться саме на Херсон. Російська канонада майже не вщухає. Найбільше страждають райони міста, що знаходяться поблизу Дніпра, а також мікрорайони Шуменський, Житлоселище та Таврійський.

Раніше повідомлялось, що росіяни визнали, що не здатні забезпечити гідними умовами проживання усіх “евакуйованих” херсонців.