В Херсоні в укриттях та бомбосховищах будуть встановлені генератори

19 Грудня 2022, 11:25

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Росіяни не припиняють обстрілів Херсона. Ворог цілить в об’єкти критичної інфрастркутури, насамперед, в електромережі. Херсонська міська військова адміністрація планує закупити 66 генераторів, які будуть встановлені в укриттях та бомбосховищах.

Про це в ефірі регіонального марафону новин “Суспільне Спротив” заявила начальниця МВА Галина Лугова, передає “Суспільне”.

За словами начальниці Міської військової адміністрації, вже визначені пункти, де саме розташують генератори. Вони будуть по всьому місту, насамперед, в людних місцях.

“Вони будуть по всьому місту, особливо в людних місцях, щоб херсонці могли сховатися від мінометних та артобстрілів”, — зазначила Лугова.

За даними МВА, у Херсоні наразі 238 укриттів та 28 бомбосховищ. Туди вже призначили відповідальних і завезли воду, розповіла керівниця міста.

“Є укриття. Вони відмічені, є стрілки на будинках і люди знають куди рухатися. Зараз ведеться робота по забезпеченню цих укриттів аптечками, буржуйками, дизель-генераторами”, — підсумувала начальниця МВА.

Раніше повідомлялось, що росіяни знову обстріляли будівлю Херсонської ОДА.