У звільнених селах Бериславського району облаштовують “Пункти незламності”

16 Грудня 2022, 15:43

Українська влада продовжує відновлення звільнених сіл Бериславського району, що постраждали від російської окупації, а зараз знаходяться під постійними обстрілами росіян з лівого берега Дніпра. Зокрема, у кількох селах відкриваються “Пункти незламності”, де місцеві можуть зігрітись, зарядити гаджети та підключитись до мережі Інтернет.

Про це повідомляють у Нововоронцовській селищній військовій адміністрації.

“Військова адміністрація передала до сіл Осокорівка, Любимівка, Миролюбівка, Хрещенівка, Нововоскресенське генератори потужністю 6 КВт, які будуть розташовані у «Пунктах Незламності».
Також для цих Пунктів були передані мобільні інтернет-станції Starlink, надані Районною військовою адміністрацією, та книги для забезпечення дозвілля від наших дружніх партнерів – «Видавництва Старого Лева»”,  – йдеться у повідомленні.
Крім того, як зазначають у Нововоронцовській селищній військовій адміністрації, волонтери з Черкаської області та з «Асоціації профспілок працівників державних структур» придбали для звільнених сіл Бериславського району бензопили, які вже передані старостам зазначених населених пунктів.