До Херсона прибули ремонтні бригади з Дніпропетровської області

02 Грудня 2022, 14:14

Ілюстрація: відкрите джерело з Мережі.

Окупаційні війська рф не припиняють обстрілів мирного населення міста і області. Щодня надходять повідомлення про пошкодження приватних та багатоповерхових будинків, об’єктів цивільної інфраструктури. Херсонській області надають допомогу благодійні організаціїї з різних регіонів України. Так, з Дніпропетровської області було відправлено ремонтну бригаду до Херсона.

Завдяки допомозі благодійної організації «Пролісок», до Херсона надходять будівельні матеріали. Але є дефіцит фахівців. Тому, аби якнайшвидше відновлювати зруйновані будинки, Херсонська міська військова адміністрація звернулась за допомогою до інших областей України.
– Наразі ми не маємо фахівців, аби власними силами у стислі терміни допомагати відбудовувати те, що зруйнував ворог. Тому ми звернулись за допомогою до інших областей.
До Херсона вже прибули ремонтна бригада добровольців із Дніпра та дві бригади з Кривого Рогу, які нам допомагатимуть. Також у наших планах розширити види робіт, які може виконувати наше комунальне підприємство «Парки Херсона». Тоді ми зможемо набрати фахівців і власними силами допомагати нашим містянам відновлювати те, що зруйнував ворог, – зазначає начальниця Херсонської МВА Галина Лугова.