До громад Херсонської області доставляють гуманітарну допомогу з Дніпропетровщини

07 Грудня 2022, 21:36

Фото: Херсонська ОВА, Telegram.

У громади Херсонщини постійно доправляють гуманітарну допомогу з різних регіонів України, а також від закордонних волонтерських організацій. Так, Херсонщина вже отримала продукти харчування від Дніпропетровської ОВА.

Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у своєму Telegram-каналі.

У Милівську громаду доставлено 200 ремонтних комплектів від Гуманітарного центру «Пролісок». Мешканці цієї громади почали отримувати пенсії згідно з графіком. Також людям роздають дрова для опалення помешкань.

Кочубеївська громада отримала продукти харчування від Дніпропетровської ОВА.

До Чорнобаївської громади доправили допомогу від БФ «Основа життя» – це продуктові набори, теплий одяг та медпрепарати.

Від ТОВ «ЛДК» з Миколаївщини жителям сіл Киселівка, Зелений Гай, Барвінок, Клапая роздали м’ясні й овочеві консерви, а хліб – від World Food Programme. Військовослужбовці привезли для селян теплий одяг.

Також Чорнобаївською сільською військовою адміністрацією в селі Киселівка була організована видача буржуйок, а в селах Барвінок та Зелений Гай люди отримували гігієнічні набори, харчі, питну воду, постілі та ковдри. Крім того, буржуйки, паливні брикети та газові балони привезли у села Посад-Покровське та Солдатське.

Волонтери з США надали для жителів Чорнобаївської громади теплі речі та продукти харчування.

Люди, що мешкають у Нововоронцовській громаді, мають теплі ковдри та бутильовану мінеральну воду «Миргородська лагідна», завдячуючи волонтерській організації «Міжнародний медичний корпус».

Раніше повідомлялось, що прокуратура розслідує обстріли військами рф комунального підприємства в Херсоні.