Зникнення Губарєвої її чоловік тепер пояснює “контузією” від прильоту HIMARS

18 Листопада 2022, 12:49

Справа зі зникненням колаборантки Катерини Губарєвої стає ще більш заплутаною, причому заплутують її самі окупанти. Після повідомлення, що Губарєву підозрюють у крадіжці бюджетних коштів, її чоловік (бойовик так званої “ДНР” Павло Губарєв) зникнення дружини вже сьогодні пояснив “контузією”, тим самим заперечивши свої власні слова.

“Катя була контужена ракетою HIMARS, яка прилетіла до адміністрації Херсона, та проходила лікування”, – зазначає він.

Напередодні Губарєв заявив, що його дружина була затримана в Генічеську за підозрою у скоєнні “економічного злочину”, а всі спроби зв’язатися з призначеним росіянами очільником Херсонщини Володимиром Сальдо для роз’яснення ситуації були невдалими. Згодом Губарєв заявив, що його дружину звільнили з-під варти.

Губарєв називає слідчі органи рф “інквізиторами” та наголошує, що справу відкрито з метою “дискредитації” його честі. Ймовірно, ці заяви не сподобались його російським кураторам, тому сьогодні він вже наголошує на версії з “контузією”. Що насправді сталось з Катериною Губарєвою – наразі невідомо. Зазначимо, що вона не з’являлась публічно після того, як російські ЗМІ повідомили про те, що вона потрапила в аварію ще наприкінці жовтня.