За минулу добу Сили оборони знищили 2 ворожих ударних гелікоптера Ка-52 в Бериславському районі

01 Листопада 2022, 13:32

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку складна, але впевнено контролюється Силами оборони. В цілому, суттєвих змін у стані складі та положенні противника немає.

Основна увага противника зосереджена на утриманні займаних рубежів та дистанційних діях – артилерійські та мінометні обстріли, авіаційні та ракетні удари по наших позиціях та мирних населених пунктах. Ворог продовжує мінування напрямків можливого наступу наших військ та завдає руйнувань критичній інфраструктурі. Облаштовує оборонні рубежі на лівому березі Дніпра.
Надвечір силами протиповітряної оборони у небі над Бериславським районом Херсонщини знищено 2 ворожих ударних гелікоптера Ка-52 «Алігатор».
Артилеристи та ракетники Сил оборони, протягом дня завдавали ударів по позиціях ворога та районах зосередження ворожих сил. Було виконано близько 180 вогневих завдань. Вороже військо зменшилось на 21 рашиста. Демілітарізовано одну військову автівку та міномет. Решта втрат ворога дорозвідуються, зазначають у відомстві.