Росіяни доставили на Херсонщину “гуманітарну допомогу” з Монголії

05 Листопада 2022, 11:49

Росіяни продовжують ганьбитись, повідомляючи про надання “гуманітарної допомоги” населенню Херсонської області. Цього разу пропагандистські ЗМІ повідомили про підтримку, що отримали певні категорії херсонців від російських попів та… народу Монголії.

“Монголи все літо збирали гуманітарну допомогу, але не знали, як її доставити, а оскільки ми поряд і дружимо з парафією, то допомогли. А монголи – це прості монголи, не православні. Це люди, які бачать, що відбувається, і за своєю давньою традицією вирішили надати допомогу“, – повідомив російський священник Євгеній Старцев, що займався доставкою цього дорогоцінного вантажу. 

А вантаж і справді, судячи з відео, є дуже коштовним, принаймні, для росіян. Як мінімум два з п’яти продемонстрованих у сюжеті ящиків, замість їжі чи засобів гігієни, містять російську пропагандистську літературу.

Отримають, на превеликий жаль, цю допомогу також не всі херсонці, а лише мешканці жіночого монастиря в селі Благодатне.

“Відбувся невеликий збій, адже частину вантажу ми мали везти у серпні до Ізюма, але… Почалась нова фаза в цій війні і в Ізюм ми потрапити не змогли”, – підсумував доставку вантажу російської літератури на Херсонщину Євгеній Старцев.

Раніше повідомлялось, що в Херсоні військові рф захопили приватне підприємство з ремонту автомобілів.