Російські війська не припиняють обстрілів правобережжя Херсонщини. Поліція документує воєнні злочини окупантів

29 Листопада 2022, 13:12

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Окупаційні війська рф продовжують здійснювати обстріли населених пунктів правобережної частини Херсонської області. Щодня правоохоронці документують наслідки воєнних злочинів країни-агресора. Так, за минулу добу поліція відкрила 19 кримінальних проваджень.

Окупанти постійно обстрілюють Херсонщину з усіх видів озброєння. Під вогонь окупантів знову потрапили населені пункти Бериславського району, там зафіксовані пошкодження та руйнування житлових будинків мирних жителів.
Ворог не припиняє обстріли звільнених населених пунктів правобережжя Дніпра, зокрема, міста Херсона та Херсонського району, з усього спектру артилерії та реактивних систем залпового вогню. російська армія накриває «Градами» житлові квартали Херсона, найбільше страждають ті, що розташовані уздовж берега, зокрема, в районі Нафтогавані.
Окупанти намагаються поцілити в лінії електропередач та газорозподільчі станції. У місті пошкоджені будинки та квартири, подекуди виникли пожежі, є загиблі та поранені. На місцях ворожих «прильотів» працюють поліцейські, які збирають речові докази та документують наслідки обстрілів.
З смт. Високопілля, сіл Миролюбівка, Нововознесенське та Любимівка надходять повідомлення від місцевих про пошкоджені будинки, гаражі, господарські будівлі, склади та господарську техніку внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами.

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

За всіма фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).