Прибічники “русского міра” скаржаться росіянам на херсонців та масово втікають з міста

15 Листопада 2022, 11:48

Російські ЗМІ продовжують публікувати матеріали з херсонськими колаборантами, що змушені були втекти з міста через наступ ЗСУ. Більшість з них скаржаться на проукраїнську позицію населення міста та журяться, що тим, хто співпрацював з росіянами, неможливо жити на звільнених територіях.

Відповідні матеріали публікуються на проросійських пабліках. 

Побили ці «ждуни» — люди, які продовжують їхати з Херсона, розповідають, як у місті ставляться до них проукраїнські громадяни. Жорстокість київського режиму повною мірою відбивається на ставленні до мирних жителів Херсона.

Наш воєнкор побачив, як люди рятуються втечею від розправ українських націоналістів. Їх вивозять із міста партизани на моторних човнах, діючи на свій страх і ризик”, – йдеться в повідомленні. 

Колаборанти, що змушені втікати з міста, заявляють, що страждають за свою проросійську позицію та жити на Херсонщині після звільнення її правобережжя українськими військовими їм стало неможливо. Хтось з них вже встиг отримати “на горіхи” за співпрацю з окупантами.

“Нас звідти видавлюють! Ми взяли труси, шкарпетки та паспорти та виїхали. Мене вже встигли побити ці, що за Україну”, – розповідає чоловік, обличчя якого не показують.

Також проросійські елементи розповідають, що Херсонщина зустріла ЗСУ з квітами, а у обласному центрі почався небачений підйом патріотичних настроїв.

“По місту українські авто їздять. Вчора так кричали. Ой, і діти, і дорослі – всі кричали «Слава Україні!»” – зазначають прибічники “русского міра”, котрі втекли з Херсона.