Поліцейські доставили гуманітарну допомогу до Великої Олександрівки на Херсонщині

04 Листопада 2022, 11:09

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Працівники Бериславського районного відділу поліції спільно з волонтерами привезли гуманітарні продуктові набори від благодійного фонду «Українці переможуть!» у постраждале через війну та нещодавно звільнене смт Велика Олександрівка.

Жителі цього деокупованого населеного пункту і досі потерпають від обстрілів з важкої артилерії зі сторони російської армії. У селищі багато пошкоджених будинків, за майже 7 місяців окупації люди жили без світла, води та газопостачання. російські військові розграбували магазини та аптеки, самі будівлі знищили. Селище опинилося на межі виживання. Нині життя у населеному пункті поступово відновлюється, працівники поліції разом з благодійниками привозять гуманітарну допомогу.
Цього разу передали людям хлібобулочні вироби, консерви, олію, каші, макарони, борошно, чисту питну воду – це ті продукти, які зараз найбільше потребують мешканці селища. Біля місця роздачі продуктів поліцейські забезпечували публічну безпеку і порядок. Літніх людей, яким важко було нести пакунки, працівники поліції розвозили за місцем їх проживання, зазначають у відомстві.

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.