На півдні Сили оборони підірвали цистерни з пальним російських військ

03 Листопада 2022, 12:53

Фото: Генеральний штаб ЗСУ, Facebook.

Ракетними та артилерійськими підрозділами Оперативного командування “Південь” було ліквідовано шість залізничних цистерн з пально-мастильними матеріалами російської армії.

Про це повідомляє Оперативне командування “Південь” у підсумковому зведенні командування за 2 листопада.

За словами речника командування Владислава Назарова, також були знищені чотири склади з боєприпасами військ рф у Бериславському районі на Херсонщині та Баштанському на Миколаївщині.

“Війська РФ продовжують оборонятись, завдають ударів по позиціях Сил оборони з танків, мінометів, ствольної артилерії та дронів. Минулої доби чотири рази вдарили з авіації та застосували 30 безпілотних розвідників для коригування вогню артилерії. По нещодавно звільненій Трифонівці російські військові випустили 20 снарядів з “Градів”. Без людських втрат”, — зазначив Назаров.

Також речник повідомив, що підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони виконали близько 150 вогневих завдань та завдали авіаудар по скупченню живої сили противника та техніці.

За підтвердженою інформацією командування знищені: вісім військових РФ, два танки, реактивна система залпового вогню “Град”, інженерна машина розгородження ІМР-1, дев’ять одиниць автобронетехніки. Окрім цього, пошкоджені танк, п’ять одиниць бронетехніки, РСЗВ “Град” та гаубиця Д-20.

Раніше повідомлялось, що понад 200 телерадіомовників та друкованих медіа в Україні припинили свою діяльність через війну та окупацію.