Каховський Telegram-канал, не бажаючи того, підтвердив факти крадіжок росіянами автомобілів на Херсонщині

16 Листопада 2022, 14:33

Викрадена та знищена росіянами техніка в Бериславському районі Херсонщини

Окупанти, не бажаючи того, самі ж підтвердили факти мародерства серед своїх військових. Один з проросійських Telegram-каналів  опублікував матеріал каховського журналіста Олега Батуріна про викрадення росіянами автівок у місцевого населення. Зроблено це було, щоб заперечити дану інформацію, а самого журналіста в публікації назвали “фашистом, що поширює брехню від ЦІПСО”, проте неочікувано для адмінів пабліка, його читачі стали масово наполягати на достовірності слів Батуріна.

Так, один з підписників каналу заявив, що росіяни справдізаходять у двори та забирають у людей машини”.

 

Інший повідомив, що був навіть очевидцем такої поведінки з боку окупантів.

Адміністратори пабліка, звісно, одразу активізували ботів, що почали заперечувати слова Батуріна та згодних з ним користувачів. Свідкам викрадень закидували, що вони ніякого відношення до Каховки не мають та не могли нічого бачити, адже не є місцевими. Так, користувач Олександр Батрак зявив, що володіє іншою інформацією. За його словами, автівки росіяни не викрадають, а викуповують.

Ось тільки сам Олександр, хоч і позиціонує себе жителем Каховки, насправді проживає, згідно з його сторінкою в соцмережах, у місті Кіровськ, що в росії. 

Таким чином, цей Telegram-канал, намагаючись заперечити факти мародерства серед російських військових, фактично підтвердив наведену Олегом Батуріним інформацію.