Сальдо повідомив про закриття в’їзду на правобережну частину області строком на 7 днів

19 Жовтня 2022, 12:42

На фото: колаборант Володимир Сальдо, російські пропагандистські ЗМІ.

Колаборант та призначений росіянами “очільник” Херсонщини Володимир Сальдо у своєму Telegram-каналі повідомив про закриття в’їзду на правобережну частину Херсонської області строком на 7 днів.

“У зв’язку з напруженою ситуацією на лінії зіткнення та підвищеною загрозою завдання масованого ракетно-артилерійського удару по території Херсонської області та місту Херсон, прийнято рішення з сьогоднішнього дня закрити в’їзд на правобережну частину області строком на 7 днів”, – йдеться у повідомленні.

Сальдо обвинувачує “київський режим” у можливості “застосування заборонених методів війни”, а саме можливому нанесенні масованих ракетних ударів по Каховській ГЕС. Не виключено, що окупанти хочуть підірвати греблю Каховської ГЕС та затопити правобережну територію, намагаючись зупинити наступ українських Збройних Сил, тому заздалегідь почали обвинувачувати Україну в намірі зруйнувати Каховську греблю.

Тож окупанти діють за звичною схемою: вони продовжують залякувати місцеве населення, а також заздалегідь обвинувачувати Україну в терактах, які самі ж росіяни, ймовірно, планують здійснити.