Поранений поблизу Антонівського моста оператор-колаборант виявився місцевим блогером-невдахою

23 Жовтня 2022, 12:44

Під час обстрілу Антонівського моста в ніч з 20 на 21 жовтня під вогонь потрапила знімальна група проросійського телеканалу “Таврія”, що намагалась евакуюватись на лівий берег Дніпра разом з награбованим майном херсонської філії “Суспільного”. Поранення отримали кілька журналістів-колаборантів, зокрема і оператор “Таврії” Владислав Владіміров. Нам вдалось відшукати сторінки Владислава у соцмережах та дізнатися трохи більше про особу цього прислужника росіян.

Владислав Владіміров справді херсонець, і, згідно з його сторінкою у російській соцмережі Вконтакте, займається непрофесійною відеозйомкою вже кілька років.

Має Владислав і свій канал на YouTube, з трохи більше ніж тисячою підписників. Канал займається в основному автомобільною тематикою та тревел-блогінгом. Нові відео тут продовжували з’являтися і після окупації Херсона росіянами. Так, 12 березня 2022 року Владіміров виклав відео з Карпат.

Не зважаючи на доволі солідну як для провінційного блогера кількість підписників, відео на YouTube-каналі Владімірова збирають по кілька десятків переглядів.

У 2020 році він відвідав Москву, про що також є відповідне відео на його каналі.

Паралельно з подорожами до росії, Владіміров знімав короткометражні фільми посередньої якості у співпраці з Херсонською кіношколою.

“Злили” співпрацю Владімірова з окупантами самі ж росіяни, повідомивши, що після нічного обстрілу Антонівського мосту він отримав тяжкі поранення. Виявилось, що в ніч на 21 жовтня Владіміров разом з іншими співробітниками “Таврії” намагався втекти з Херсона на лівий беріг Дніпра. Вочевидь, доля державного зрадника є куди небезпечнішою за провінційний блогінг, що і довів Владислав Владіміров на власному прикладі.