Поблизу Херсона під обстріл потрапила автівка з місцевими проросійськими журналістами

21 Жовтня 2022, 11:48

В ніч з 20 на 21 жовтня поблизу Антонівського моста під обстріл потрапив автомобіль, на якому намагались втекти з Херсона працівники проросійського телеканалу “Таврія”, що був створений на базі захопленої росіянами філії “Суспільного”. Крім самих журналістів-колаборантів, в автівці були їхні родичі та награбовані речі.

Про це повідомив сам телеканал “Таврія” в своєму Телеграм-каналі.

“За попередньою інформацією, постраждали співробітники телерадіокомпанії «Таврія» та їх родичі. Відомо, що поранено близько дванадцяти людей і троє загинуло. 

Поранені надійшли до лікарень Херсона, їм надаватиметься вся необхідна допомога”, – йдеться в повідомленні. 

Одночасно колишні співробітники херсонської філії “Суспільного” заявляють, що, окрім власних речей проросійських журналістів, у машині знаходилось і викрадене з “Суспільного” обладнання. Так, колишній керівник зазначеної установи Рустам Авдєєв повідомив у себе на сторінці в соцмережі : “Та синя коробка – з мого кабінету. Судячи з усього, вся машина забита награбованим, і сама газелька вкрадена у філії Суспільного в Херсоні”. 

Також росіяни стверджують, що інцидент стався о 23 годині ночі 20 жовтня. За їх інформацією, сред постраждалих – двє ведучих та оператор проросійського каналу “Таврія”.