Окупанти знищили майно фермерського господарства у Білозерській ТГ

05 Жовтня 2022, 12:57

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Окупаційні війська рф продовжують обстріли населених пунктів Херсонської області. Так, за минулу добу поліція відкрила 24 кримінальних провадження за фактами воєнних злочинів армії країни-агресора на Херсонщині.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області на своїй сторінці в соцмережі.

“Ворог обстріляв з важкої артилерії населені пункти як на щойно звільнених територіях, так і вздовж лінії фронту. Через потрапляння осколків снарядів у будинки, є тяжко травмовані місцеві жителі, пошкоджено та зруйновано десятки будинків, магазинів, побито дороги. Снаряди зачепили і лінію електропередач, люди живуть без світла, швидко відновити яке неможливо через постійні обстріли.

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

У Білозерській територіальній громаді через обстріли ворожою армією знищено майно та будівлі фермерського господарства, а також фруктові сади. Власник оцінив збитки у 200 мільйонів гривень“, – йдеться у повідомленні.
Окупанти не припиняють мародерство на тимчасово захоплених територіях Херсонщини. Так, в Херсоні з території СТО російські військові викрали дві автівки «Фольксваген Атлас» та «Форд Фьюжн», які знаходились на ремонті, додають у відомстві.