Окупанти вихваляються допомогою неіснуючій громаді на Херсонщині

03 Жовтня 2022, 14:59

Російські пропагандистські пабліки активно продукують матеріали про нібито допомогу окупантами місцевому населенню. Цього разу завдяки так званим “регіонам-шефам” жителям одного з сіл Херсонщини спромоглись намалювати пішоходний перехід.

“Продовжуються роботи з благоустрою території Сокологірненської територіальної громади. Силами працівників комунального підприємства та адміністрації нанесено дорожню розмітку на пішохідному переході біля школи. Дякуємо нашим шефам з Республіки Адигея за надані витратні матеріали та інструменти”, – йдеться у повідомленні одного з проросійських Telegram-каналів. 

Ось тільки ніякої “Сокологірненської територіальної громади” на Херсонщині немає і ніколи не існувало. Є невелике село Сокологірне з населенням 800 чоловік, але воно входить до складу Генічеської міської громади. 

Така плутанина вказує на абсолютну некомпетентність окупантів та зрадників серед місцевого населення, що за 7 місяців так і не спромоглись вивчити територіальний устрій Херсонської області. Не вражають і об’єми допомоги від “братньої” Адигеї, яка надала шефської підтримки у розмірі аж 2 банок з фарбою.