Окупанти демонтують та вивозять вежі стільникового зв’язку на Херсонщині

31 Жовтня 2022, 12:05

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Окупаційні війська рф продовжують мародерство на тимчасово захоплених територіях Херсонської області. Так, після вивезення усієї техніки і службового транспорту комунальних підприємств Херсона, таких як Херсонводоканал, а також обладнання міських лікарень, росіяни демонтують та вивозять вежі стільникового зв’язку по області.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

“На тимчасово зайнятій території Херсонської області окупанти продовжують демонтаж та вивезення обладнання вишок стільникового зв’язку у Донецьку область для налагодження та розширення покриття так званих національних операторів зв’язку”, – йдеться у повідомленні.

Також у відомстві зазначають, що з правобережної частини Херсонської області триває підготовка до евакуації окремих підрозділів та військової техніки противника. Для цього уточнюється наявність плавзасобів річкового флоту, встановлюються понтонні переправи та періодично проводиться перевірка справності та готовності барж. Дві з них, днями, успішно знищені підрозділами Сил оборони України в районі Антонівського мосту.

Раніше повідомлялось, що російська “тероборона” в Херсоні замість навчань будує “лінію захисту”.