На окупованій частині Херсонщини працює 14 аптек. До війни їх було понад 500

30 Жовтня 2022, 11:44

Російські окупанти вихваляються тим, що їм вдалось відновити на окупованих територіях Херсонщини роботу аж 10 приватних аптечних пунктів. Ще 4 з працюючих аптек перебувають у комунальній власності, тобто, загальна кількість об’єктів цього типу, що продовжують функціонувати, становить приблизно 14. Це у кількадесят разів менше, ніж було до окупації Херсонщини.

“У Херсонській області продовжують свою роботу 10 приватних аптек.  На сьогодні в нашому регіоні працюють 10 комерційних аптек, 4 з яких – у селах…

4 державні аптеки працюють в Херсонській області. У нашому регіоні продовжують свою роботу 4 держаптеки за таких медустанов:

– Обласній клінічній лікарні за адресою: Херсон, вул. Ушакова, 67;

– 2 аптеки при Міській клінічній лікарні ім. О. та О. Тропіних: у приймальному відділенні та поліклініці за адресою: Херсон, вул. Комарова, 2;

– при 2-й поліклініці Міської клінічної лікарні ім. Є. Є. Карабелеша за адресою: Херсон, вул. Тираспільська, 62″, – повідомляють росіяни.

Як бачимо, окупанти або не рахують аптеки, що знаходяться на лівобережжі, або ж там дійсно жодного аптечного пункту не працює. Заначимо, що до окупації в Херсонській області працювало 589 аптек.