На Херсонщині російські окупанти відбирають у місцевих жителів матеріали для зведення фортифікаційних споруд

18 Жовтня 2022, 09:39

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Через успішний наступ ЗСУ на південному напрямку, російські окупаційні війська вдаються до грабунку місцевих жителів – забирають матеріали для зведення фортифікаційних споруд та укріплення на Херсонщині.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

“Порушуючи всі норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, російські окупанти зводять фортифікаційні споруди за рахунок грабунку місцевого населення.

Так, у населеному пункті Благодатне Херсонської області з приватних домогосподарств мирних громадян вилучають будівельні матеріали та металеві конструкції садиб для обладнання інженерних укріплень”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві також додають, що на Південнобузькому напрямку окупанти продовжують обстрілювати військову та цивільну інфраструктуру. Вогневого ураження зазнали райони понад 20 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Для ведення повітряної розвідки противник здійснив понад 30 вильотів БпЛА.

Раніше повідомлялось, що Силами оборони знищено чергові 2 ворожих склади боєприпасів у Бериславському районі на Херсонщині.