Голів ОСББ і працівників лікарень закликають перевірити наявні укриття в Херсоні

19 Жовтня 2022, 12:26

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Перший заступник голови Обласної ради Юрій Соболевський звернувся до жителів Херсона і попросив бути готовими до будь-яких провокацій з боку російських окупантів. Соболевський окремо звернувся до голів ОСББ і працівників лікарень та закликав їх перевірити наявні укриття у місті.

Про це повідомляє перший заступник голови Облради у своєму Telegram-каналі.

“Враховуючи ситуацію, що склалася, хочу звернутись до голів ОСББ, медичного персоналу та жителів міста Херсон.

Один із меседжів пропаганди окупантів — ЗСУ обстрілюватимуть місто. Наголошую на тому, що українська армія не вчиняла і не вчинятиме таких дій. Наші воїни в першу чергу звільняють людей, а не території. Для них важливе людське життя і збереження критичної інфраструктури міста, щоб це життя можна було підтримувати у нормальному стані й надалі.

Ворог, який захопив місто, підступний. Його дії ми бачимо по тих деокупованих громадах, які були доведені до гуманітарної кризи і залишені практично без нічого.

Тож прошу наших жителів бути готовими до будь-яких провокацій агресора. Голови ОСББ і працівники лікарень мають перевірити наявні укриття на предмет можливого прийняття там людей. Лікарні в Херсоні — це гуманітарні штаби. Треба бути готовими до роботи у посиленому режимі”, – зазначив Соболевський.

Перший заступник голови облради також нагадав херсонцям про тривожні валізки, запаси води та їжі на кілька діб.

“Херсон неодмінно стане вільним. Вільне життя повернеться на його вулиці. Гуртуємось, допомагаймо один одному і віримо в Перемогу!” – підсумував Соболевськй.