ЗСУ, ймовірно, знищили ворожий понтонний міст у Дар’ївці на Херсонщині – Британська розвідка

08 Вересня 2022, 15:35

На фото: понтонна переправа поблизу с Дар'ївка, соцмережі.

Сили оборони України продовжують наносити успішні удари по інфраструктурних об’єктах і таким чином ускладнюють постачання армії рф технікою і боєкомплектами на південному напрямку. Так, ЗСУ, ймовірно, знищили ворожу понтонну переправу у Дар’ївці, яку встановили військові рф після значного ушкодження автомобільного мосту поблизу.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британіїу своєму Twitter з посиланням на дані британської розвідки.

У розвідці зауважують, що понтонна переправа у Дар’ївці є одним з основних шляхів між північним та південним секторами російської військової присутності вздовж річки Дніпро. Систематичне точне націлювання сил оборони України на вразливі пункти перетину, ймовірно, продовжує чинити тиск на війська рф, оскільки останні намагаються стримувати атаки ЗСУ: це суттєво уповільнює здатність армії рф розгортати оперативні резерви та поповнювати матеріальні запаси зі сходу.

Міністерство оборони Великої Британії, Twitter.

Також керівниця об’єднаного пресцентру Сил охорони та оборони “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону єдиних новин зазначає, що всі переправи військ рф на півдні перебувають під вогневим контролем ЗСУ.

Раніше повідомлялось, що