В Херсоні поліція фіксує факти масового мародерства військовими рф

09 Вересня 2022, 15:28

Фото: відкрите джерело з Мережі.

У Херсоні поліція продовжує фіксувати масові факти мародерства російськими окупантами. Також стало відомо про захоплення військовими рф приміщення, майна та автотранспорту служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області на своїй сторінці в соцмережі.

“За минулу добу поліція відкрила 20 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів, скоєних військовими рф на території Херсонської області.

У Херсоні на вулиці Кримській представники військових формувань рф вчинили мародерство в багатоквартирному будинку. Окупанти пошкодили вхідні двері та під приводом проведення обшуків винесли з квартир все майно, яке завантажили на КАМАЗи, БТР і вивезли в невідомому напрямку. До поліції надійшло уже 7 заяв від власників помешкань. Вони повідомили, що після візиту військовослужбовців рф із квартир зникли всі меблі та побутова техніка, а те, що не забрали, окупанти знищили”, – йдеться у повідомленні.
Також представники силових структур рф захопили та взяли під свій контроль приміщення та службовий автотранспорт служби з надзвичайних ситуацій. Працівників, які були на чергуванні, погрозами примусили покинути робочі місця. Нині рятувальники не мають доступу до службових приміщень та не можуть виконувати свої функції.